miercuri, 16 octombrie 2013

Vol-au-vent cu crema de branza si somon afumat

 Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă

 

Ingrediente:

 Umplutura:
  • 150 g somon afumat
  • 2-3 linguri quark
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • marar (optional)
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 2 linguri tarate de grau
  • un praf de sare
  • 2 lingurite praf de copt
  • 2 linguri lapte praf degresat
  • 2 oua
  • 2 linguri amidon de porumb

 

Mod de preparare: 

Biscuiti sarati Dukan:

Punem intr-un vas taratele de ovaz, taratele de grau, praful de copt, amidonul, laptele praf  si le amestecam bine.


Adaugam ouale usor batute, cu sarea.


Amestecam aluatul pana la completa omogenizare, apoi il lasam sa se odihneasca cca 20 de minute.


Cu ajutorul unei lingurite, formam in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt, mici gramajoare de aluat, apoi le aplatizam si le dam o forma relativ rotunda.

Coacem biscuitii in cuptorul preincalzit la 170°C, functia traditionala, al treilea etaj de jos in sus, pentru 20-25 minute. Daca ii doriti crocanti, in ultimele 10 minute, reglati cuptorul pe functia ventilata si reduceti temperatura la 150°C.

Ansamblare:

Dupa ce s-au racit biscuitii:

Taiem somonul in bucatele, punem crema de branza in siringa pentru dulciuri si ornam fiecare biscuit in parte, daca nu avem siringa, cu o lingurita punem quark-ul si nivelam cu un cutit.

La sfarsit, decoram cu trandafirasi din somon afumat si crengute de marar.

Pofta buna!

Sursa: aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu